svētdiena, 2010. gada 10. janvāris

šokolādes mērce & svaigēšana turpinās!

Esmu pazaudējusi dienu skaitu... tiešām izbaudu šo procesu, nemaz nav tā, ka skaitu dienas līdz mēneša beigām. Jā, atzīstu, ir dienas, kad neiet tik viegli, bet tomēr saņemos un neatmetu tam visam ar oku. Svaigēšana ir brīnišķīgs dzīvesveids, kuru, iespējams, turpināšu arī tad, kad eksperiments būs beidzies. Kāpēc? to pastāstīšu kādu citu dienu.
Bet vēl šodien pievienošu recepti šokolādes krēmam... mmmmm..

1/3 glāzes dateļu
1/4 glāzes agaves sīrupa (var aizstāt ar medu)
1/2 glāzes avokado
1/3 glāzes kakao pulvera
pagatavošana? vienkārša! samaļ visu blenderī!

2 komentāri:

  1. Izskatās šokolādīgi labi.
    Kur var Latvijā nopirkt agaves sīrupu?

    AtbildētDzēst
  2. agaves sirups, ja nemaldos, ir noperkams biotekaa.. bet to var aizstat ari ar medu.
    Vel noteikti iesaku izmeginat pagatavot supergardaas trifeles...tas ari ir sokoladigas un njam njam..manupraat, 'parsit' so merciti

    AtbildētDzēst