svētdiena, 2009. gada 10. maijs

Zaļās sulas plusi.

Sapratu, ka burkānu vai apelsīnu sula man drīz vien apniks, tādēļ nolēmu pameklēt globālajā tīmeklī jaunas suliņas un receptītes. Man interesanta šķita zaļā sula(vēlāk pievienošu pāris receptes). Laikam jau pirmais, kam pievērsu uzmanību bija tās krāsa - zaļa... hmm.. nekad mūžā neesmu dzērusi kaut ko zāles zaļā krāsā. Šī sula ir arī spēcīga energijas bumba ziemas novājinātajiem organismiem. Tā attīra organismu, izvada sāļus, toksīnus un citus sārņus, stiprina imunitāti, dod enerģiju, uzlabo vielmaiņu un asinsriti, palielina hemoglobīna daudzumu asinīs, uzlabo redzi un atmiņu, vairo potenci, stiprina matus. Bat kuras vielas galvenokārt nodrošina šos brīnumainos procesus?

  • Enzīmi jeb fermenti ir mūsu organismā esoši olbaltumvielu dabas savienojumi, kuru galvenā funkcija ir katalizēt jeb paātrināt ķīmiskas reakcijas. Tie ir neatņemama sastāvdaļa vielmaiņas procesos. Enzīmus var uzņemt ar dažādu medikamentu palīdzību, taču kādēļ velti tērēt līdzekļus un uzņemt ķīmiski veidotas zāles?

  • Hlorofils pēc savas uzbūves ir ļoti līdzīgs mūsu asinīs esošajam hemoglobīnam, kas savukārt nodrošina skābekļa piekļūšanu audime. Hlorofils ir arī spēcīgs antioksidants un tas palīdz attīrīt organismu, izvadīt toksīnus, kā arī uzturēt veselīgu dabisko pH līmeni.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru