Lai pagatavotu svaigās sulas, jums būs nepieciešama elektriskā sulasspiede (apmēram tāda, kādu pirms pāris gadiem TV šopā reklamēja Džeks Laleins :-) ) un blenderis.
Zaļā dievietes sula
Jums vajadzēs: 2 spinātu lapas, 2 selerijas kātus, sauju pētersīļu, pusi garā gurķa, 3 nelielus ābolus, nelielu gabalu džindžera.
Kā pagatavot: izspiediet sulu no āboliem, selerijām, gurķa un džindžera. Sulu ielejiet blenderī, pievienojiet spinātus un pētersīļus, blenderējiet apmēram 20 sekundes (jeb līdz zaļumi sašķēlušies smalkos gabaliņos).
Saldā zaļā sula
Jums vajadzēs: 1 ābolu, pusi salātgalviņas, 1 gurķi, sauju pētersīļu, nelielu burkānu, pusi ķiplokdaiviņas.
Kā pagatavot: izspiediet sulu no ābola, salātiem, gurķa un burkāna. Ielejiet to blenderī un pievienojiet ķiploku un pētersīļus. Blenderējiet.
Katram garšu kārpiņas reaģē citādāk, un, ja zaļās sulas jums īpaši neiet pie sirds, tad labākai garšai varat pievienot vairāk augļu sulas (ābolu, meloņu, bumbieru utt.), kā arī varat piemalt kādu banānu vai kivi. Esiet radoši, nebaidieties eksperimentē un veidot savas receptes!
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Interesants blogs, ceru, ka turpinasi iesakto!
AtbildētDzēst+ for6i butu, ja vel pievienotu paris receptes:)
džindžers ir ingvers? ;)
AtbildētDzēstļoti interesanti, malacis!
piedosanu, tas tiesam ir ingvers! skatijos receptes anglu valoda un netisham pa taisno iztulkoju..pat pati nepamaniju ...liels paldies par labojumu! :-)
AtbildētDzēst