nepieciešams:
burkāni
sarkanā paprika
neliels cukini
diedzēti graudi
tofu
pagatavošana:
Burkānus sagriež ripiņās, apcep uz pannas. Nākošos pievieno skaidiņās sagrieztu papriku un cukini gabaliņus. Pievieno nedaudz sāli, lai no dārzeņiem atdalās sula. Kad burkāni un paprika apcepušies eļļā, pievieno kubiņos sagrieztu tofu. Tas sasūksies ar dārzeņu sulas-eļļas maisījumu, un iegūs oranžīgu nokrāsu. Kā pēdējos pievieno diedzētos graudus. Tie pannā jāpatur pavisam īsu laiku, lai nekļūst mīksti un neizjūk.
Dārzeņus nesautē pārāk ilgi, tiem jābūt svaigiem un kraukšķīgiem.
trešdiena, 2009. gada 17. jūnijs
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru