ceturtdiena, 2009. gada 11. jūnijs

Rosols

Šis ir tas ēdiens, kuru pazīst katrs latvietis. Ne katrs no mums uzdrošinās riskēt uz izmēģināt jaunas ēdienu receptes, tādēļ šodien piedāvāju jau visiem zināmu un pārbaudītu vērtību.

Rosols vegāniem.

Nepieciešams:
3 ar mizu vārīti kartupeļi
½ baklažāna
2 marinēti gurķi
2 vārīti burkāni
100 ml konserveti zaļie zirīši
1 avokado
1 tējk mārrutki
½ tējk sinepes
50 ml minerālūdens
eļļa apcepšanai

Pagatavošana:
Burkānus un kartupeļus nomizo un sīki sagriež.
Baklažānu sagriež sīki un nedaudz apcep eļļā. Gurķus sagriež.
Sajauc kartupeļus, burkānus, baklažānus, zirnīšus.
Pagatavo mērci - blenderī sasmalcina avokado. Sajauc avokado, mārrutkus,sinepes, minerālūdeni.
Visu samaisa kopā un nedaudz atdzesē ledusskapī.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru